Concertul lui Robbie Williams: Amendă maximă pentru organizatori

Fanii lui Robbie Williams au răbdat de sete din cauza organizării proaste a concertului


D&D East Entertainment, organizatorul show-ului susţinut de Robbie Williams în Bucureşti, a explicat într-o scrisoare deschisă adresată spectatorilor, publicată pe pagina de Facebook, problemele de organizare apărute în timpul evenimentului - cozi mari formate la punctele de vânzare de băutură şi mâncare - şi a dat vina pe o firmă de catering care s-a retras înainte de concert.

În ceea ce priveşte show-ul, organizatorii au arătat că au dorit să acorde cât mai multor persoane oportunitatea de a îl vedea şi a-l asculta live pe Robbie Williams şi să le ofere o experienţă de neuitat, însă, cu trei zile înainte de concert, s-au confruntat cu o problemă.

"Cu 3 zile înaintea acestui eveniment, ne-am aflat într-o situaţie fără precedent pentru noi: firma de public catering care organiza vânzarea la eveniment ne-a informat, printr-un email, că doreşte să se retragă din contractul agreat şi semnat! Starea de alertă provocată de neprofesionalismul şi iresponsabilitatea acestor oameni faţă de cei 64.000 de participanţi la eveniment a afectat într-o extrem de mare măsură buna organizare a acestuia, încât se punea problema anulării concertului.

Trebuia, urgent, să găsim o soluţie de înlocuire a vendor-ului", au mai arătat organizatorii.

Contactaţi de agenţia Mediafax, organizatorii nu au precizat care este numele acestei firme de public catering.

Pe de altă parte, D&D a precizat că a apelat la o altă firmă de catering, de la Fire, ai cărei reprezentanţi au răspunsul apelului şi "au făcut tot posibilul" să sprijine şi să susţină vânzarea şi aprovizionarea publicului la eveniment "cu personalul şi logistica existente pe piaţă în acel moment, punându-şi în joc reputaţia".

Organizatorii spuneau că banii rămaşi pe cardurile folosite de participanţii la eveniment pentru achiziţionarea de mâncare şi băuturi vor putea fi rambursaţi din trei sucursale din Bucureşti ale Băncii Transilvania (sucursala Alba Iulia, sucursala Militari, sucursala Obor), precum şi la agenţia Matei Corvin din Cluj-Napoca.

De asemenea, organizatorii precizau că pentru posesorii de carduri care nu au posibilitatea de a ajunge în cele patru agenţii, rambursarea poate avea loc şi în orice unitate Banca Transilvania din ţară, prin predarea cardului, împreună cu unele date personale care să permită efectuarea viramentului (nume şi număr de cont).

Anterior publicării scrisorii deschise, organizatorii şi-au prezentat scuze spectatorilor care au întâmpinat probleme la concertul susţinut de Robbie Williams la Bucureşti.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod