Comunitatea gay o dă în judecată pe Mihaela Rădulescu: "Are o ură viscerală faţă de noi!"

Cum era de aşteptat, opiniile Mihaelei Rădulescu despre homosexuali au provocat reacţia promptă a comunităţii gay


"În ciuda măştii de toleranţă pe care Mihaela Rădulescu o poartă inabil pe parcursul articolului, ura viscerală faţă de această comunitate este evidentă în fiecare frază încropită. Dumneai menţionează amicii săi gay şi faptul că nu îi discriminează la serviciu: prezintă acest comportament ca şi cum ar fi de-a dreptul extraordinar, nu un minim obligatoriu de respect pentru aceşti oameni şi faţă de legea română.

Doamna Rădulescu descrie în termeni atroce şi familia homoparentală, ca şi cum persoanele LGBT nu au dreptul la viaţă de familie şi nu merită o protecţie adecvată a statului. Îi amintim că marea majoritate a ţărilor din Uniunea Europeană (19 din 28) recunosc fie parteneriatul civil, fie căsătoria între persoanele de acelaşi sex. Europa în care doamna Rădulescu a ales să trăiască defineşte normalitatea prin drepturi egale pentru toţi cetăţenii săi, inclusiv persoanele homosexuale.
<<Democrata>> şi <<toleranta>> doamnă Rădulescu consideră că cei care îi vor contesta opinia sunt <<hiene>> care sar la jugulară. Dreptul acestora la opinie nu contează. Dreptul de a respinge un asemenea discurs de extracţie totalitară e suspect de <<corectitudine politică>>. Delirul homofob prezent în articol se pretinde a fi <<familist>> şi <<normal>>. Orice ar crede, însă, parte dintre redutabilii formatorii de opinie de tip Becali, Rădulescu ori Cheloo, instigarea la ura şi discriminare împotriva unui segment social format din sute de mii de români este împotriva legii.
Acest tip de discurs nu este şi nu poate fi protejat de dreptul la liberă exprimare"
, precizează asociaţia ACCEPT.

Potrivit unor surse din cadrul comunităţii gay, citate de wowbiz.ro, mai mulţi membri vor sesiza CNCD pentru a lua măsuri împotriva discurului de tip homofob al Mihaelei Rădulescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod