Claudiu Bleont, din nou la "Nimeni nu-i perfect"

Facebook Twitter Comenteaza
Claudiu Bleont, din nou la

Dupa ce l-a invatat pe Dan cum sa se poarte ca o femeie, astfel incat sa intre mai bine in pielea doamnei Dana, Claudiu Bleont revine ca invitat special in serialul "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV.

De aceasta data, rolul de travestit va fi inlocuit de unul de macho, dar va gravita tot in jurul personajului Dan Chivu. Putin stangaci in a cuceri o femeie, Dan apeleaza din nou la experienta de viata a "Maestrului" Bleont. Gesturile efeminate vor ceda acum locul unor tactici de abordare fara ocolisuri ale unui barbat fatal.

Dupa o scurta teorie, Maestrul il indeamna pe Dan sa treaca la practica.
Cei doi sunt intr-o cafenea, iar la o masa alaturata se afla o domnisoara singura. Impins de la spate de Maestru, Dan isi ia inima in dinti si se apropie de masa tinerei. Cu greu isi gaseste cuvintele sa o invite la o cafea, refuzul categoric taindu-i elanul. Vazandu-l dezamagit, femeia ii accepta in cele din urma invitatia.

Dupa o conversatie nu foarte reusita, cei doi isi iau ramas bun, el reuseste totusi sa obtina numarul de telefon al domnisoarei, dupa care se intoarce fericit la Maestrul sau, care asteapta sa fie platit pentru "lectie".

Ce legatura exista intre profesor si femeia "cucerita" si cum a trecut Claudiu Bleont de la rolul de travestit la unul de macho: "Nimeni nu-i perfect", marti, 15 aprilie, ora 22.30, la Prima TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod