Gala Star isi anunta castigatorii

Facebook Twitter Comenteaza
Gala Star isi anunta castigatorii

Dupa sapte zile de competitie, editia a III-a a Galei STAR isi anunta castigatorii. 11 actori s-au intrecut in perioada 28 martie - 3 aprilie pe scena Teatrului Municipal Bacovia din Bacau. Alti artisti le-au fost alaturi, in sectiunea off sau ca invitati speciali. Cu totii au adunat sali pline, au incantat publicul, au avut emotii.

Dar, desigur, cel mai greu le-a fost concurentilor. Caci, dupa ce au trecut de juriul de selectie (format din: Carmen Stanciu, Dan Marius Zarafescu, Attila Vizauer si Gabriel Dutu), au avut de infruntat un alt juriu, format din critici de teatru. In final, Florica Ichim, Carmen Mihalache, Andreea Dumitru, Stefan Oprea si Mircea Morariu au decis castigatorii:

- Premiul pentru interpretare feminina: Daniela Vranceanu, pentru recitalul "Amalia respira adanc" de Alina Nelega, in regia Firutei Apetrei
- Premiul pentru interpretare masculina: Andrei Sochirca, pentru recitalul "Dati totul la o parte!" de Eugen Cioclea, in regia lui Mihai Fusu
- Marele Premiu: Gabriela Popescu, pentru recitalul "Copilul din spatele ochilor", de Nava Semel, in regia Lianei Ceterchi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod