Claudia Pavel, acuzată de rudele iubitului american că le-a răpit nepotul

Cântăreaţa se luptă cu fostul partener de viaţă, Jeremy Lewis, pentru custodia băieţelului lor, Noah, în vârstă de trei ani.

Claudia cere instanţei să-i acorde dreptul de a-şi creşte copilul în România, însă bunicii, unchiul şi mătuşa acestuia din Statele Unite o acuză de răpire şi îi cer, disperaţi, să-l aducă înapoi pe micuţul de trei ani, singurul nepot al familiei, relatează Click!.

Până acum, relaţia dintre Claudia Pavel (31 de ani) şi Jeremy Lewis a fost învăluită în mister, notează ziarul citat. Solista a preferat să tacă şi să facă: după ce s-au despărţit, Claudia a decis să deschidă un proces de custodie, pe care speră să-l câştige şi să-l ţină pe copil în România, lângă familia ei.

Însă rudele fostului iubit au acelaşi scop, iar acum au ieşit la atac.

Jonathan şi Jennifer, fraţii lui Jeremy, o acuză pe Claudia că a fugit cu Noah în România şi că de mai bine de un an şi jumătate nu mai ştiu nimic de nepotul lor. Jennifer a publicat un mesaj emoţionant pe un cont de socializare, prin care speră să-l găsească pe micuţ sau măcar să afle veşti despre el.

"Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit.
L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat. Am văzut ce a declarat Claudia presei din România şi totul e o minciună"
, a scris Jennifer Lewis. Ea a postat şi o fotografie emoţionantă, în care apare ţinându-şi nepoţelul în braţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod