Răzvan Simion, despre relația cu fosta soţie: „Avem o relaţie de prietenie“

După ce a pus capăt, în secret, căsniciei sale şi a început o idilă cu Lidia Buble, prezentatorul TV şi fosta soţie, Diana, au rămas în relaţii bune. Şi nu doar de dragul celor doi copii, Ianca şi Tudor, pe care îi au împreună.

Răzvan Simion a explicat pentru ziarul Libertatea cum funcţionează relaţia cu Diana după ce s-au despărţit, dar a vorbit şi despre iubita lui. El a avut numai cuvinte frumoase pentru mama copiilor săi şi i-a mulţumit pentru tot ceea ce face pentru ca aceştia să crească fericiţi: "Avem o relaţie ca între doi oameni maturi, deştepţi, citiţi şi cu toate acasă. O poveste de dragoste - poate cea mai frumoasă poveste de dragoste de 15 ani - s-a transformat într-o poveste a unei prietenii, care va dura atâta timp cât vom fi împreună pe acest pământ."

"Ne creştem copiii, ne consultăm în privinţa a tot ceea ce ţine de ei, ne consultăm în privinţa a tot ceea ce ţine de noi.

Primesc cu drag sfaturi legate de cariera mea, aşa a făcut-o Diana mereu şi îi sunt recunoscător pentru asta. Niciodată nu am să spun că nu m-a ajutat şi nu m-a potenţat. Avem o relaţie de prietenie, normală, între doi oameni care îşi vorbesc, care comunică zilnic... Se şi văd. ... sau şi mai des de atât, care îşi iau împreună copiii de la şcoală, care merg împreună la şedinţa cu părinţii, care îşi duc copiii în vacanţă, îi cresc", a explicat Răzvan.

Pentru ca relaţia lor să rămână apropiată, se pare că prezentatorul şi-a găsit casă în apropierea fostului cămin conjugal.
"Locuim foarte aproape, tocmai ca lucrurile să nu degenereze şi copiii să nu ne simtă lipsa. În rest, suntem aceiaşi prieteni de o viaţă, lucrurile au făcut să nu se poată mai mult", a mărturisit el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod