Claudia Pavel, acuzată de rudele iubitului american că le-a răpit nepotul

Jennifer Lewis o acuză pe Claudia că l-a răpit din SUA pe nepotul ei


Fratele lui Jeremy o acuză şi el pe Claudia Pavel că i-a minţit şi le-a luat nepoţelul: "Atunci când ne-a anunţat că nu se mai întoarce şi că rupe orice comunicare cu familia noastră, am fost devastaţi. Dar cel mai mult dintre toţi, părinţii mei. Am rugat-o să ne lase să-l vedem pe Noah pe Skype. Nici pe fratele meu nu l-a lăsat să-şi vadă fiul de ziua lui", a scris el într-un mesaj adresat ziarului Click!.

Claudia Pavel a precizat că s-a ajuns aici pentru că nu a reuşit să se înţeleagă cu tatăl copilului.

"Nu înţeleg, dacă intenţiile lor sunt bune, aşa cum relatează, atunci de ce încearcă să mă denigreze în public?! Am încercat o soluţionare amiabilă a situaţiei neplăcute în care eu şi copilul nostru suntem, însă acest lucru nu a fost posibil, motiv pentru care există un proces pe rolul instanţelor din România, astfel încât nu doresc să comentez nişte afirmaţii eronate, făcute cu rea intenţie şi doar cu scopul inducerii în eroare a presei", a explicat ea.

"Aceste lucruri sunt dureroase atât pentru mine, cât şi pentru copilul meu, al cărui interes încerc să-l protejez", a mai spus vedeta.

Americanii vor custodie comună asupra copilului, dar vor fi nevoiţi să ducă o bătălie juridică de durată, întrucât Claudia Pavel a deschis la începutul anului, în România, un proces pentru custodie.
După mai multe termene în care judecătorii au studiat toate documentele pe care solista le-a depus la dosar, s-a decis, în sfârşit, începerea procesului pe 16 decembrie, relatează Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod