Christina Ricci, fără machiaj

După ce cântăreaţa Katy Perry a apărut nemachiată într-un clip difuzat pe YouTube, o altă vedetă a fost surprinsă fără machiaj.

După ce cântăreaţa Katy Perry a apărut nemachiată într-un clip difuzat pe YouTube, o altă vedetă a fost surprinsă fără machiaj.

Christina Ricci a fost fotografiată nemachiată pe aeroportul Heathrow din Londra, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Actriţa de 32 de ani, celebră datorită rolului din filmul "Familia Addams", a arătat complet diferit faţă de obişnuitele apariţii publice, dezvăluind imperfecţiunile chipului său.

Potrivit Daily Mail, Christina Ricci se afla în aeroport alături de prietenul său, James Heerdegen, care nu a dorit să fie fotografiat şi şi-a acoperit faţa cu o geantă.
Cei doi se întorceau la New York de la Londra.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 18 Iun 2012, 17:55
    mai aveti sa diskutati chipul oamenilor?

    sunt contra acestor faze cum ca arata total diferit,problema eu cum arata,chiar trebuie mereu sa fie machiata si pe placul paparazzilor? prosteala adevarata...si ea arata destul de bine nemachiata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod