Christina Ricci este însărcinată

Actriţa americană, căsătorită cu cameramanul James Heerdegen, este însărcinată cu primul ei copil, a confirmat un purtător de cuvânt al artistei.
Christina Ricci, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu James Heerdegen pe 26 octombrie 2013, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată la New York, citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Actrița l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", soţul ei fiind pe atunci asistent de regie. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012.

Christina Ricci, născută pe 12 februarie 1980, nominalizată la premiile Emmy, a devenit cunoscută datorită rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) şi "Trăsnăile familiei Addams" (1993).
Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de artă, precum "Furtuna de gheaţă" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), în care a jucat alături de Charlize Theron, şi comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur, notează Mediafax.

Ricci a jucat şi în filme cu succes de casă, precum "Legenda călăreţului fără cap" (1999), în care l-a avut a partener pe Johnny Depp.
A mai jucat recent în "Bel Ami" (2012), "Mother's Day" (2013) şi în filmul de televiziune "Lizzie Borden Took an Axe" (2014).


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod