Chris Norman concerteaza la Sala Palatului

de Nicoleta Tarantus, 14 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Norman concerteaza la Sala Palatului

Cea mai carismatica voce masculina desprinsa din legenda trupei Smokie revine pe 15 noiembrie in Romania alaturi de band-ul sau, pentru a sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert 100% live.

Evenimentul, organizat de VreauBilet.ro si Primaria Sectorului 4, face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, lansat in luna februarie 2009 ce se intituleaza "Chris Norman, The Hits! From His Smokie And Solo Years".  

Hiturile care au facut inconjurul lumii clasate pe primele pozitii in topurile internationale ale anilor '70 - '80, precum "Midnight Lady", "I'll meet you at Midnight", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me" sau "Some hearts are diamonds" dar si alte melodii mai noi vor rasuna pe scena Salii Palatului.

Pretul unui bilet variaza intre 70 si 250 lei, in functie de categoria de loc, si sunt disponibile la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Librariile Carturesti, in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-urilor www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.evetim.ro si www.blt.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod