Gala MTV Video Music Awards si-a desemnat castigatorii

de Nicoleta Tarantus, 14 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gala MTV Video Music Awards si-a desemnat castigatorii

Gala MTV Video Music Awards, care s-a desfasurat duminica seara la New York, a fost marcata de tributul adus regretatului "rege al muzicii pop" Michael Jackson.

Beyonce Knowles a primit cel mai important trofeu al galei - videoclipul anului - pentru piesa "Single Ladies (Put a Ring on It)", ea amintindu-si cu aceasta ocazie de primul ei premiu MTV Video Music, primit alaturi de fostele ei colege din trupa Destiny's Child, atunci cand avea 17 ani.

Lady Gaga a primit premiul pentru cel mai bun artist debutant, gratie videoclipului piesei "Poker Face".

Rapperul T.I. si Rihanna, au primit trofeul pentru cel mai bun videoclip - "Live Your Life" -, iar Britney Spears a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip pop - "Womanizer".

Eminem a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip hip-hop - "We Made You" -, iar Green Day pe cel pentru cel mai bun videoclip rock - "21 Guns".

Multi artisti i-au adus omagiu lui Michael Jackoson, printre acestia numarandu-se si Madonna, dar si Janet Jackson. Avand in fundal imaginile videoclipului "Scream" proiectat pe un ecran urias, Janet a dansat pe scena, in acord cu imaginile prezentate, insa nu a tinut niciun discurs.

Aceasta gala a fost marcata de un incident in care personajul principal a fost  Kanye West.
Artistul, recunoscut pentru felul "brut" de a se exprima, a fost vizibil iritat de faptul ca Taylor Swift a castigat in fata lui Beyonce. Acesta i-a luat microfonul lui Taylor si i-a spus: "Sunt fericit pentru tine, insa  Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile". Ulterior, cantaretul si-a cerut scuze. 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod