Cheryl Cole şi Will.i.am, imagine şocantă

Cele două vedete au fost implicate într-un accident auto uşor ieri, când maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un autoturism parcat.
Cele două vedete au fost implicate într-un accident auto uşor ieri, când maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un autoturism parcat.

Producătorul muzical se afla la volan, iar solista era pe locul din dreapta. Will.i.am de la Black Eyed Peas şi cântăreaţa Cheryl Cole se întorceau de la studio cu un Cadillac în momentul producerii coliziunii.

Martorii au relatat pentru tabloidul The Sun că airbag-ul de pe partea lui Will.i.am s-a deschis şi i-a venit drept în faţă, făcând să-i curgă sânge din nas.

Cheryl a dat cu capul de bord şi, speriată, şi-a acoperit chipul cu mâinile în timp ce sângele din nas îi curgea pe buze şi pe gât. Artiştii au scăpat doar cu câteva vânătăi şi o sperietură zdravănă şi s-au grăbit să-şi asigure fanii, pe Twitter, că sunt bine din accident.
 
 
"Accidentele de maşină nu sunt nimicuri... însă mă bucur că sunt bine. Suntem bine. Ne întorceam de la studio, când s-a întamplat totul. Dar eu si Cheryl suntem bine... doar un pic zdruncinaţi", a scris Will.i.am pe Twitter.

Cheryl Cole a scris şi ea pe reţeaua de socializare: "Nu vă faceti griji pentru mine. Şi eu şi Will suntem bine, pe cuvânt".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod