Chef Florin Dumitrescu se însoară

Juratul de la "MasterChef" se pregătește de nuntă. El se va căsători în curând cu iubita lui, Cristina Sima.

Dumitrescu a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. "O zi așa frumoasă este tocmai bună de probat costumul de mire! Dap, mă însor și nu, nu ăsta este proiectul cel mai mișto! Proiectul o să vină sigur, iar nunta este și mai aproape", a scris el.

Florin și Cristina au devenit părinții unei fetițe în iunie anul trecut. "Cel mai frumos moment din viața mea tocmai s-a petrecut! Sunt un tătic fericit și le mulțumesc celor de la Regina Maria pentru tot! Ava Elisabeta is here!", a scris atunci juratul de la "MasterChef" pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, el a postat și prima fotografie cu fiica sa, dar a optat pentru un instantaneu în care chipul micuței nu se vedea.



Numele fetiţei are o semnificaţie deosebită pentru cei doi părinţi. "Ava semnifică <<omul lui Dumnezeu>>, <<predestinat lui Dumnezeu>>, iar în greacă înseamnă <<părinte>>. Iar Elisabeta înseamnă <<dar de la Dumnezeu>>. În plus, pentru noi are şi o altă însemnătate prin prisma faptului că pe străbunica mea a chemat- o aşa, dar şi pe mama Cristinei", explica celebrul Chef într-un interviu publicat de ziarul Libertatea.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod