Charlie Sheen, în rol de preşedinte

Actorul american pare că şi-a pus ordine în viaţa privată şi a decis să îşi reia cariera cinematografică, cu un rol important în continuarea filmului "Machete", de Robert Rodriguez, în care va interpreta un preşedinte american.
Actorul american pare că şi-a pus ordine în viaţa privată şi a decis să îşi reia cariera cinematografică, cu un rol important în continuarea filmului "Machete", de Robert Rodriguez, în care va interpreta un preşedinte american.

Charlie Sheen le-a oferit suficiente motive de îngrijorare fanilor săi, anul trecut, din cauza stării lui de sănătate şi a scandalurilor din viaţa personală, care au culminat cu concedierea sa din distribuţia serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", notează Mediafax.

De atunci, Charlie Sheen pare că şi-a pus ordine în viaţă şi a decis să îşi reia cariera, revenind pe micile ecrane cu un nou sitcom, "Anger Management", dar şi pe marile ecrane, în "Machete Kills", continuarea filmului de acţiune din 2010, în care va juca rolul unui preşedinte american.

Filmul, care va fi lansat anul viitor, are în distribuţie nume mari de la Hollywood, precum Danny Trejo, Jessica Alba, Mel Gibson, Amber Heard şi Zoe Saldana, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Martin Sheen, tatăl lui Charlie Sheen, a jucat şi el rolul unui preşedinte american, interpretându-l pe preşedintele fictiv Josiah Bartlet în serialul de televiziune "West Wing".

Charlie Sheen, în vârstă de 46 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper.
Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA, informează Mediafax.

Charlie Sheen a fost însă concediat, în primăvara anului 2011, de producătorii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa lui privată. Actorul a reacţionat imediat şi a dat în judecată grupul Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuzivă a contractului şi de la care a cerut daune de 100 de milioane de dolari. După concedierea lui Sheen, Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei show-lui, interpretând rolul miliardarului Walden Schmidt.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod