Celia, nuntă la conac

Cântăreaţa s-a cununat religios cu soţul ei, australianul Ardeli, cu care s-a căsătorit în luna mai. Ceremonia s-a desfășurat la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-un Bentley de epocă decapotabil.
Cununia religioasă a avut loc, sâmbătă, la peste trei luni de la căsătoria civilă, care s-a ținut în Australia.

Primul care şi-a făcut aparţia la biserica din Ghelari a fost mirele, însoţit de câţiva prieteni şi de naşii cuplului, iar apoi au sosit invitaţii, printre care Costi Ioniţă. Ultima care a ajuns la biserică a fost Celia, într-o maşină de epocă decapotabilă de culoare albă şi îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu trenă.

Mireasa a intrat în biserică doar după ce toţi invitaţii s-au aşezat la locurile lor şi a fost condusă la altar de cumnatul ei.
Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră şi jumătate, iar la ieşirea din biserică Celia a spus că este cea mai fericită zi din viaţa ei.
 
 

"Sunt fericită, e cea mai fericită zi din viaţa mea! Ne-am dorit mult această căsătorie!", a afirmat Celia.
 
 
 
 

După ce au făcut câteva fotografii în faţa bisericii, Celia şi Ardeli au plecat în maşina albă de epocă spre Deva, pentru a-şi aştepta cei peste 300 de invitaţi la Conacul Archia, unde va avea loc petrecerea.
 
 
 
 
Soţul Celiei are 29 de ani şi provine dintr-o familie de români.
Ardeli s-a născut şi a crescut în Australia, iar cei doi au de gând să locuiască atât în România, cât şi în Australia.
 
 
 
 

Celia şi-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Alături de colaboratoarea sa Isabela "Issa" Casian, interpreta a lansat şi primul material discografic de studio din cariera sa, "Cine te iubeşte", un disc de muzică dance care a fost lansat în acelaşi an. Aceasta a părăsit trupa Elegance în vara anului 2005, notează agenția Mediafax.
Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind şi pseudonimul adoptat de artistă în următoarea etapă a carierei sale. În noiembrie 2007, ea a lansat albumul de debut, "Celia", un disc care îmbină stilul dance cu muzica house. Materialul a beneficiat de promovare prin intermediul unui număr de patru discuri single - "Pot zbura", "Trag aer în piept", "Şoapte" şi "O mie de cuvinte". De asemenea, cântăreaţa a lansat melodia "Is it love", iar în 2012 a revenit în topurile muzicale cu piesa "Love 2 party", în care cântă alături de Mohombi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod