Prima imagine cu bebeluşul lui Kim Kardashian

Rapperul Kanye West a prezentat, la două luni de la naşterea fetiţei sale cu Kim Kardashian, prima poză a bebeluşului.
La două luni de la naşterea bebeluşului, care se numeşte North, Kanye a prezentat, în cadrul unei emisiuni găzduită de mama lui Kim Kardashian, prima fotografie a micuţei, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Rapperul a acordat un interviu pentru Kris Jenner, bunica fetiţei, şi a prezentat fotografia în faţa a milioane de americani.

"Mă rog ca micuţa să semene cu mama ei când va mai creşte", a declarat proaspătul tată.

Kris Jenner a spus despre nepoata sa că este o "combinaţie extraordinară" a lui Kim şi Kanye: "Are ochii lui Kim, cred că are obrajii şi buzele tale".

Kanye a negat informaţiile potrivit cărora el şi iubita sa au încercat să vândă primele imagini cu bebeluşul lor şi a spus că a ales să publice fotografia în cadrul emisiunii lui Kris Jenner în urma rugăminţii acesteia.
 
 

Starleta americană a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen.
Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat în luna decembrie 2012 că aşteaptă un copil.

La începutul lunii iunie, Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian. Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Kim Kardashian este vedeta de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari, notează Mediafax.

Ea are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.


Foto: Hepta / Daily Mail
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod