Celia este mămică: a născut un băiețel de nota 10!

Cântăreața a născut un băieţel luni dimineaţă, în jurul orei 5-6 (ora României), prin cezariană, anunță site-ul devoratormonden.ro.

Copilul a venit pe lume la un spital privat din Australia, acolo unde Celia s-a stabilit împreună cu soţul ei.

Deşi ea şi-a dorit să nască pe cale naturală, doctorii i-au recomandat să facă cezariană, întrucât bebeluşul nu se afla într-o poziţie potrivită. Nașterea a decurs fără probleme, iar bebelușul a cântărit patru kilograme şi a primit nota zece.

Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, înainte de a pleca la spital. "Ultima poza cu burtică....

Ultimele ore cu burtică... Doamne ajută!", a scris Celia.



Vedeta a ales deja camera micuţului, care va fi tratat ca un prinţ, scrie Click!. Celia a spus că a ales mobila cu ajutorul fanilor, optând pentru un model vintage-antique. Pentru pereţi a preferat o culoare neutră, pentru că vrea ca dormitorul să fie potrivit şi pentru că de-al doilea bebeluş care va veni destul de repede. Artista a spus că nu este superstiţioasă şi chiar dacă mobila a fost doar comandată, hainuţele au fost deja cumpărate.

"Nu, nu sunt superstiţioasă.

Camera o să fie gata până vine bebe. Am comandat mobila. Deja dulapul este plin de hăinuţe. Pentru mobilă, am ales un model vintage-antique. Sunt atrasă de acest stil în general, aşa că şi camera bebeluşului meu merge pe aceeaşi zonă. Mobila am ales-o cu ajutorul fanilor dintre două modele propuse de mine. Am decis la prima variantă, pentru că am vrut să fie un dormitor unisex. Îl voi accesoriza cu puţin albastru. Am comandat şi coroană regală. Mi s-a părut frumos să-mi aştept prinţul cu camera în genul acesta.
Am ales culoare neutră şi model unisex cu gândul că-l voi folosi şi pentru următorul bebe"
, a povestit Celia pentru Click!, acum mai bine de o lună.

Cântăreața s-a stabilit în Australia în februarie 2013, împreună cu soțul ei, Ardeli, un om de afaceri australian. Ei s-au căsătorit în mai anul trecut, în cadrul unei ceremoni restrânse, la care rudele şi prietenii din România ai Celiei nu au putut participa.

Celia a povestit că ea şi Ardeli îşi doresc încă un copil, dar vor mai aştepta doi ani.
Până atunci, cântăreaţa vrea să se dedice carierei: "În 2015, vreau să revin pe scenă. Anul acesta este dedicat lui bebe", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod