Cei "Patru regi" sunt incoronati la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Cei

Patru prieteni de nedespartit, patru muschetari ai timpurilor moderne, se pregatesc sa cucereasca New York-ul. Dar cand totul mergea cum nu se poate mai bine, relatia dintre ei este pusa la grea incercare de... o femeie.

Incepand din 27 august, de luni pana sambata, de la ora 21:30, va fi difuzat la Pro Cinema serialul "Patru Regi". Creat de David Kohan si Max Mutchnick, producatori ai serialului "Will si Grace", "Patru regi" ii are ca protagonisti pe Seth Green (cunoscut din "Austin Powers - Goldmember" si "Buffy - Spaima Vampirilor"), Josh Cooke, Shane McRae si Todd Grinnell.
Acestia interpreteaza rolul unor tineri pe care ii leaga atat amintirile unei copilarii fericite petrecute impreuna, cat si planurile de viitor.

Impreuna, cei "patru muschetari" moderni experimenteaza provocarile metropolei americane si, "toti pentru unul si unul pentru toti", traiesc la rand ceea ce le serveste viata, atat in ceea ce priveste cariera, cat si dragostea. Dupa ce Ben (Josh Cooke) mosteneste un apartament de la bunica sa, cei patru barbati hotarasc sa-l transforme in "cuibusorul lor de nebunii".
Insa iubita lui Ben nu accepta acest gand nesabuit si-l pune pe acesta sa faca o alegere imposibila: ori ea, ori prietenii lui de o viata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod