"Just Stand Up" da startul campaniei de strangere de fonduri "Stand Up To Cancer"

Facebook Twitter Comenteaza


Printre starurile care si-au anuntat participarea se numara: Mariah Carey, Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Melissa Etheridge, Ashanti, Natasha Bedingfield, Keyshia Cole, Ciara, Leona Lewis, Leann Rimes si Carrie Underwood.

Evenimentul caritabil "Stand Up To Cancer" va fi difuzat simultan pe posturile de televiziune ABC, CBS si NBC pe data de 5 septembrie.

Piesa "Just Stand Up" va putea fi achizitionata exclusiv din magazinul iTunes incepand cu 2 septembrie.

Unele dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii si-au unit fortele pentru "Just Stand Up", un eveniment caritabil care are ca scop sustinerea campaniei "Stand Up To Cancer" (SU2C), o initiativa noua, care incearca sa stranga bani pentru cercetare cu scopul de a descoperi leacul pentru cancer.

"Just Stand Up" a fost scrisa de Antonio "L.A." Reid, dupa o intalnire marcanta pe care acesta a avut-o cu femeile care au organizat campania "Stand Up To Cancer" (pe care Reid le-a numit "cele sapte magnifice").
Piesa a fost produsa de L.A. si Kenny "Babyface" Edmonds – prima lor colaborare dupa o pauza de aproape douazeci de ani. "Just Stand Up" va fi lansat prin intermediul radioului si se va putea cumpara exclusiv din magazinul iTunes incepand cu data de 2 septembrie.

"Just Stand Up" are in prim plan reuniunea acestor nume importante ale industriei muzicale pentru a sustine misiunea "Stand Up To Cancer": convingerea publicului ca trebuie sa se alature cauzei, pentru ca astfel cancerul sa inceteze a mai fi principala cauza a mortalitatii in lume. Premiera TV a piesei interpretata de starurile amintite va avea loc vineri, 5 septembrie, atunci cand posturile de televiziune ABC, CBS si NBC vor dedica simultan o ora fara reclame din programul lor acestui eveniment major.
Acesta va marca primul moment in care mai multe retele TV vor emite simultan acelasi program cu scopul de a strange fonduri pentru lupta impotriva unei boli.

Pe langa piesele interpretate de artisti, evenimentul special dedicat campaniei va fi sustinut si de mai multe staruri ale filmului si TV-ului care vor canta si vor prezenta reportaje filmate cu scopul de a creste interesul populatiei cu privire la acest subiect delicat.

Prezentatorii Charles Gibson, Katie Couric si Brian Williams vor vorbi despre cercetarile facute in domeniu cu scopul de a gasi leacul pentru cancer, intervievand atat pacienti, cat si doctori. Laura Ziskin va fi producatorul evenimentului ce va avea loc pe 5 septembrie.  Ziskin este o supravietuitoare a cancerului, iar printre filmele semnate de aceasta se numara trilogia "Spider-Man", "As Good As It Gets" si "Pretty Woman"; tot ea a produs cea de 74-a si respectiv a 79-a editie a Premiilor Oscar.

La aceasta ora celebritatile care au raspuns afirmativ pentru acest eveniment sunt: Casey Affleck, Jennifer Aniston, Christina Applegate, Lance Armstrong, Abigail Breslin, Josh Brolin, David Cook, Katie Couric, Dana Delany, Fran Drescher, Julia Louis-Dreyfus, Kirsten Dunst, Elizabeth Edwards, Jon Favreau, America Ferrera, Charles Gibson, Neil Patrick Harris, Salma Hayek, Scarlett Johansson, Masi Oka, Danica Patrick, Christina Ricci, Robin Roberts, Homer Simpson, Marge Simpson, Meryl Streep, Hilary Swank, Charlize Theron, Goran Visnjic, Forest Whitaker, Brian Williams si Reese Witherspoon.
Alti participanti si interpreti ce se vor urca pe scena pentru acest eveniment umrmeaza a fi anuntati ulterior.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:19
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod