Ce cadouri au primit Kate şi William în vizitele oficiale

După un singur voiaj oficial împreună, prinţul William şi Kate Middleton ar putea deja să-şi deschidă un depozit.

După un singur voiaj oficial împreună, prinţul William şi Kate Middleton ar putea deja să-şi deschidă un depozit. Unde altundeva să-şi mai ţină mulţimea de cadouri aduse din  locurile pe care le-au colindat?

Palatul St. James a publicat lista darurilor primite de prinţ şi de ducesa de Cambridge în timpul sejurului din Canada şi Statele Unite, între 30 iunie şi 10 iulie. În turneul prin America de Nord Kate şi William au primit cadouri de la oficialităţile cu care s-au întâlnit, dar şi de la persoane anonime.

Primul detaliu care se remarcă la citirea catalogului este că prinţesa este foarte populară, iar cota ei este peste cea a soţului, din moment ce a primit mai multe cadouri.

Un alt amănunt: cei care le-au dat darurile au avut şi idei năstrusnice.


Conform aşteptărilor, cuplul a primit o mulţime de simboluri ale locurilor pe care le-au vizitat: insigne, machete, diverse obiecte decorative, specialităţi culinare, haine (pălării de cowboy, mantii, căşti de baseball, tricouri de hochei), cărţi, fotografii, DVD-uri, bijuterii (unele chiar scumpe, precum butoni din platină pentru William) şi o broşă cu diamante pentru Kate) sau veselă.
Guvernatorul statului California le-a dăruit câte un iPad, făcând astfel puţină reclamă companiei Apple, emblema locală a înaltei tehnologii.



Kate Middleton şi William au primit însă şi cadouri inutile. Ministrul canadian al Sănătăţii le-a oferit o capcană pentru ţânţari. Un anonim le-a oferit o jucărie pentru câini, iar o altă persoană le-a dăruit insigne în formă de urşi polari.

Dar ştiţi cum se spune, intenţia contează...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod