Profesorul acuzat de viol a jucat în "Iubire şi onoare"

Dan Octavian Vişan a vrut să devină actor de telenovele şi a jucat alături de Adela Popescu.
Dan Octavian Vişan a vrut să devină actor de telenovele şi a jucat alături de Adela Popescu.

Înainte de a intra în învăţământ, dascălul de la liceul Jean Monnet din Capitală, acuzat de viol de o elevă, a avut mai multe încercări de carieră, în diferite domenii.

La început, Dan Octavian Vişan a vrut să devină fotbalist profesionist, însă a renunţat acum şapte ani. De la fotbal a trecut la actorie şi s-a angajat la o agenţie de casting care i-a oferit rolul de figurant într-o telenovelă românească.
El a apărut în serialul „Iubire şi Onoare“ alături de vedete precum Adela Popescu, Răzvan Fodor sau Wilmark Rizo. Dan Vişan trebuia, alături de alţi figuranţi, să menţină atmosfera într-o scenă în care se presupunea că actorii sunt în club, notează cotidianul "Adevărul".

Pentru acest lucru,  profesorul de la Jean Monnet a fost plătit de agenţia de casting care l-a angajat cu suma de 30 de lei pe zi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oprea pe 11 Ian 2012, 17:39
    sunt nemulţumit

    Nu mi se pare normal ca: Un mîrlan asemenea acestui violator de minore individul fiind un nenorocit mare iubitor de sex anal să mai fie în libertate.. Nemernicul ar trebui ca mulţi ani să locuiască după grati, un loc bine meritat pt el. Cît despre sexul anal preferat de el acolo nu ar duce lipsă.. ar găsi satisfacţii.. Să sperăm că domnii Judecători şi cei care îi vor hotărî viitorul acestui mîrlan , au şi d-lor feţiţe minore , şi nu vor lua în seamă părerea acelor avocaţi foarte buni oratori şi bine pregătiţi care din criminali sadici şi foarte periculoşi , Avocaţii sunt în stare să-i scape de puşcărie ,mai mult îi pot face vedete să apară la toate posturile de televiziune,, Oare ????? asemenea lucruri se întîmplă şi în ţările civilizate,,,??? http://oprea-puiu.blogspot.com

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod