Primul congres al comunicatorilor din România

Russenart Comunications organizează în februarie primul congres naţional al comunicatorilor din România.

Primul congres naţional al comunicatorilor din România va avea loc miercuri, 29 februarie 2012, la Regal Ballroom, în Bucureşti. Evenimentul face parte din a doua etapă a proiectului de responsabilitate socială "Comunicarea pentru toţi" iniţiat în 2010 de compania Russenart Communications.

La congres sunt invitaţi peste 650 de comunicatori din departamente de marketing şi comunicare ale companiilor româneşti şi multinaţionale, departamente de comunicare din instituţii de stat şi ONG-uri, agenţii (relaţii publice, media, BTL, creație, producţie publicitară, advertising, Outdoor, Indoor, cercetare de piaţă, branding, CSR, evenimente, marketing direct), consultanţi independenţi şi jurnalişti.

 

Pe durata evenimentului va fi organizat un Târg al Comunicatorilor, în cadrul căruia participanţii îşi vor putea promova serviciile, oferind consultanţă partcipanţilor şi prezentând studii de caz ale proiectelor anterioare.

"Am initiat acest proiect din dorinţa de a oferi tuturor comunicatorilor posibilitatea de a se promova, mai ales în contextul crizei actuale care a lovit destul de dur industria de comunicare românească. Indiferent dacă sunt consultanţi independenţi sau reprezintă o companie românească sau multinaţională, un departament de comunicare sau marketing, o agenţie fullservice sau un butic specializat, participanţii la Congresul Comunicatorilor şi, mai cu seamă, la Târgul Comunicatorilor, vor putea să se diferenţieze şi să atragă atenţia potenţialilor clienţi asupra serviciilor oferite,  asupra creativităţii lor şi rezultatelor proiectelor anterioare", a declarat Larisa Toader, Managing Director al companiei Russenart Communications.

Proiectul ”Comunicarea pentru toti”, dezvoltat de Russenart Communications în perioada 2010-2011, şi-a propus educarea tinerilor prin oferirea unor cunoştinţe concrete şi practice din domeniul comunicării.

Prima sa etapă a debutat cu lansarea “Buticului de PR” – primul proiect educaţional care a realizat o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice şi cu lansarea blogului www.buticuldepr.ro, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare, intitulată “Secretele relaţiei cu presa – sfaturi practice şi studii de caz“.

În 2012, proiectul ”Comunicarea pentru toţi” va continua cu ”Congresul Comunicatorilor”, ”Târgul Comunicatorilor” şi ”Buticul de PR”.

 

Pentru detalii referitoare la agenda congresului accesaţi site-ul www.russenart.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod