Catrinel Menghia, pictorial sexy

La cei 27 de ani ai săi, Catrinel Menghia este unul dintre cele mai căutate fotomodele din Europa. Ea a pozat recent pentru noua colecţie Peter Hahn.

 

 

La doar câteva zile după publicarea fotografiilor realizate de modelul român pentru noul catalog la brandului francez de lenjerie intimă Lise Charmel, o nouă serie de imagini cu Catrinel Menghia au fost date publicităţii. De data aceasta, ea a pozat pentru designerul german Peter Hahn.

Născută pe 1 octombrie 1985, Catrinel Menghia a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din stadionul de la Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.
De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. A fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste celebre de modă.



Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009.



Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.



De-a lungul carierei sale, Menghia a promovat brandurile Emporio Armani, I.D. Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton şi Triumph.

În acest an, românca a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat "Seduction", care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, şi al doilea denumit "House Arrest", în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod