Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au împăcat

Cei doi actori au decis să acorde mariajului lor o a doua şansă.
Potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Sun, Michael Douglas a revenit în reşedinţa pe care cuplul o deţine la New York şi locuieşte din nou alături de soţia sa, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cei doi actori i-au şocat pe fanii lor atunci când au anunţat că s-au despărţit, în august, după o căsnicie de 13 ani. De atunci, Michael Douglas a infirmat zvonurile despre un eventual divorţ al cuplului, spunând că acele probleme din viaţa de familie reprezintă doar "o situaţie temporară".

Potrivit unei surse citate de The Sun, Catherine Zeta-Jones i-a permis soţului ei să revină în reşedinţa pe care cuplul o deţine la New York, în care actriţa locuieşte alături de cei doi copii ai cuplului, Dylan şi Carys.

"Michael a rugat-o pe Catherine să ofere căsniciei lor o nouă şansă, iar ea a fost de acord.
Împăcarea lor nu a fost făcută doar de dragul copiilor. Atunci când se simt bine, se înţeleg uimitor de bine şi acum au decis să îşi rezolve problemele acasă"
, a declarat sursa citată.

Actriţa galeză a fost văzută purtând din nou verigheta primită de la Michael Douglas, sâmbătă seară, la o gală organizată la New York. Catherine Zeta-Jones a participat la gala organizată de New York Dance Alliance Foundation, la NYU Skirball Center for the Performing Arts, unde a primit distincţia Ambasador al Artelor.

Înainte de despărţirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile.
Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui cancer la gât, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară, notează Mediafax.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod