Cătălin Botezatu, mesaj emoționant pentru surorile Gabor

Monica şi Ramona Gabor şi-au condus luni mama pe ultimul drum. Foarte apropiat de surorile Gabor, Cătălin Botezatu le-a transmis un mesaj impresionant.
"Viaţa este uneori prea dură şi nemiloasă cu noi, dându-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important să ne ridicăm după fiecare lovitură, să ne ştergem lacrimile şi să mergem mai departe, mai puternici, alături de cei care au rămas lângă noi. Despărtirea de fiinţa cea mai dragă, mama, este imposibil de descris în cuvinte. Rămân doar amintirile şi dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodată. Mamele trăiesc în continuare în amintirea copiilor şi veghează mereu asupra lor", a scris designerul pe Facebook.

"Le doresc surorilor Monica, Ramona şi Alina Gabor putere şi înţelepciune pentru a trece peste aceste momente grele.
Dumnezeu să le aline suferinţa şi să le întărească! Iar Veronicăi, Dumnezeu să îi lumineze calea şi să o odihnească în pace",
a adăugat Botezatu.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxana pe 27 Aug 2013, 08:40
    Mama este...

    mama..fiinta de care suntem indestructibil legati prin firele nevazute ale iubirii neconditionate , este unica . imi pare rau pentru pierderea mamei surorilor Gabor , DAR , sunt satula de ipocriziile lui Catalin Botezatu, acest omniprezent, omnipriceput, acest megaspecialist in toate........Are el intelegere pt. toate farafuzele, toate greselile, apreciaza el tot ce e inafara bunului gust pentru a atrage atentia, pentru popularitate... Si , din pacate, sunt destule persoane care il cred , se lasa dusi in directia dorita . Cat despre relatia dintre surorile Gabor si mama lor , sa fim seriosi , era ca si inexistenta...Chiar nu mai avem decenta , incat nici un subiect atat de dureros , ca pierderea mamei , sa nu fie terfelit de amestecul unor astfel de persoane..??!!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod