Cât cere Adele ca să cânte la o nuntă

Cântăreaţa britanică a solicitat un onorariu de 100.000 de lire sterline pe minut pentru a susţine un recital de 25 de minute la nunta fiicei unui magnat din industria sucurilor din fructe din Africa de Sud.
Artista a fost contactată de magnatul sud-african Vivian Imerman - a cărui avere este estimată la 400 milioane de lire sterline -, care a rugat-o să cânte 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la hotelul de lux Grosvenor House din Londra. Magnatul sud-african a renunţat în cele din urmă la această idee, după ce a aflat că mini-concertul lui Adele l-ar fi costat 2,5 milioane de lire sterline, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Vivian va organiza o nuntă spectaculoasă. A plătit-o pe Amy Winehouse cu câteva zeci de mii de lire pentru a cânta la nunta Biancăi, fiica lui cea mare, în urmă cu trei ani.
Spera să poată face acelaşi lucru şi cu Adele"
, a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

"A fost foarte surprins atunci când a aflat că îl va costa 2,5 milioane de lire sterline. În ciuda contului său impresionant din bancă, până şi lui i s-a părut mult prea costisitor şi a început să caute alţi artişti", a adăugat aceeaşi sursă.

Deşi a pierdut şansa de a câştiga mulţi bani dacă ar fi cântat la acea nuntă, presa britanică spune că Adele - care are un fiu în vârstă de cinci luni, Angelo, cu logodnicul ei Simon Konecki - nu pare deloc dezamăgită, mai ales că este foarte aproape de a semna un contract de 10 milioane de lire sterline pentru a apărea într-o campanie publicitară a unei firme de produse cosmetice.

Se spune că artista britanică analizează în aceste zile ofertele primite de la brandurile Estée Lauder, L'Oréal şi Dior pentru a deveni imaginea oficială a unuia dintre ele, însă va accepta un astfel de proiect doar dacă ideea campaniei publicitare se va potrivi cu gusturile ei, iar reclama ce va fi realizată va include un cântec din repertoriul ei.

Artista britanică s-a declarat în trecut îngrijorată în legătură cu faptul că astfel de contracte publicitare pot să îi "păteze" imaginea.

"E ruşinos atunci când te «vinzi».
Depinde desigur ce fel de artist vrei să fii, dar eu nu vreau ca numele meu să fie asociat cu un brand. Nu vreau să mă simt pătată sau bântuită de acea imagine"
, a declarat Adele într-un interviu din 2011.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy.
Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21", notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod