Carmen Negoita sustine moda romaneasca! A evaluat creatiile tinerilor designeri din Timisoara

Fashionista Carmen Negoita sustine moda romaneasca si sprijina tinerii designeri autohtoni, apreciind elementele de originalitate si suflul proaspat pe acestia il aduc in industria fashion. 
 
Considerata trendsetter si apreciata pentru alegerile ei vestimentare expuse pe blogul personal si la evenimentele mondene, Carmen Negoita a fost invitata sa participe la Gala Absolventilor Sectiei de Moda din cadrul Facultatii de Arte si Design de la Timisoara, prilej numai bun pentru a descoperi si a sustine tinere talente. "Pentru acesti tineri, lucrarea de licenta consta in prezentarea primei lor colectii.
Am acceptat invitatia Allei Sirbu de a asista la show-ul ei. Alla si-a prezentat colectia Istinavody, care in limba rusa inseamna adevarul ascuns de apa. Am vazut piese minunate, impecabil lucrate. Mi-au mai placut colectiile Erminei Stoianovici si Alinei Balint. Sunt trei nume care mi-au atras atentia si care pot face cariera frumoasa in acest domeniu, nu numai in tara dar mai ales in strainatate"
, declara Carmen Negoita.

Carmen isi propune sa promoveze creatiile tinerilor designeri romani in pictorialele pe care le realizeaza pe blogul ei, www.carmennegoita.com, dar si in aparitiile ei viitoare de la Saptamanile Modei de la New York si Milano. "Blogul meu se bucura deja de foarte multi vizitatori si sunt asaltata cu intrebari despre moda de numeroase femei.
Le recomand piese vestimentare, le sfatuiesc cu privire la combinatii cromatice si materiale si ma bucur sa pot promova in acest mod si tinerele sperante din designul romanesc. Mai mult, in colectiile designerilor de la Timisoara am vazut cateva rochii pe care vreau sa le port la Saptamanile modei de la New York si Milano, in aceasta toamna"
, adauga Carmen Negoita.
1 din 8

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod