Carmen Electra, la 40 de ani

Considerată una dintre cele mai sexy vedete ale anilor '90, Carmen Electra a devenit cunoscută ca urmare a apariţiei în serialul TV de succes Baywatch, în care a jucat în 1997 şi în 1998, dar şi datorită mai multor apariţii în revista Playboy.

La 15 ani de la apariţia în faimosul costum de baie roşu, Carmen Electra demonstrează că are un fizic de invidiat la vârsta de 40 de ani, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Actriţa a acceptat să pozeze în costumul din Baywatch pentru revista In Touch. "La început am ezitat, dar după ce l-am îmbrăcat, m-am simţit minunat. A fost mai bine decât mă aşteptam", a declarat Carmen Electra.



"Acum mă simt mai bine decât la 25 de ani. Încă respect disciplina pe care am deprins-o atunci când studiam baletul", a mai spus actriţa.



În 2012, Carmen Electra s-a despărţit de iubitul ei, Rob Patterson, fost membru al trupei americane Korn, cu care se logodise în 2008. Ea a mai fost căsătorită cu rockerul Dave Navarro şi cu starul NBA Dennis Rodman, notează Mediafax.
 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod