Carmen Brumă va fi mămică: Vedeta este însărcinată în luna a patra

"Deocamdată atât pot oferi", a scris pe Facebook iubita lui Mircea Badea, lângă un montaj foto cu burtica de gravidă.

Deși nu a dorit să recunoască de la început, Carmen Brumă a mărturisit marți că este însărcinată. "Sunt în luna a patra", a scris ea pe Facebook.

"O sarcină e considerată sigură abia după primele 3 luni. Eu am reușit să ajung în a patra. Știu că mulți ar vrea să mă vadă cu burtă, dar, deocamdată, atât vă pot oferi", a scris Carmen, care a publicat mai multe imagini cu ea, la sala de fitness.

Postarea vedetei de la Realitatea TV a strâns peste 7.400 de like-uri în șase ore.



Până astăzi, Carmen Brumă nu a dorit să confirme că este însărcinată, deşi a tot alimentat tot timpul zvonurile că îi va dărui lui Mircea Badea un copil.

În urmă cu trei săptămâni, ea a scris pe Facebook că atunci când va fi gravidă va face anunţul pe contul ei de socializare.

Mai rezervat în privința vieții lui personale, Mircea Badea a anunțat și el vestea că va deveni tătic peste cinci luni. După ce şi-a asigurat familia şi prietenii că totul este în regulă, realizatorul emisiunii "În gura presei" a postat pe contul lui de Facebook declaraţia iubitei sale.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună din 1999, când Oreste le-a făcut cunoştinţă. Din 2000, au lucrat împreună, la emisiunea "Noaptea târziu".

Deși au circulat zvonuri despre căsătoria lor în secret, cele două vedete au negat repetat aceste speculații. "Căsătoria ţine de statut, aşa ştiu femeile din educaţia lor, de la mămica, de la mătuşa, de la colega de serviciu. O iubesc pe Carmen. Pe ea toată lumea o întreabă de ce nu se mărită, nu vreau eu să o iau de nevastă? Am cerut-o şi m-a refuzat. O să mai încerc, poate mă acceptă", a declarat Badea în 2010, în emisiunea "Sinteza zilei".

"Căsătoria mi se pare mai degrabă anacronică. Şi am atâtea formalităţi în viaţa mea, de care nu reuşesc să scap, încât de ce mi-aş mai dori una? Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta în sine, aşa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă eşti în postura de mire sau mireasă", a spus Carmen într-un interviu publicat anul trecut de revista Tango.

Despre căsătoria dintre cei doi a vorbit, în primăvara anului trecut, și mama realizatorului TV.
"Carmen este o femeie foarte inteligentă, extrem de educată şi de aceea o admir enorm. Mi se pare potrivită pentru Mircea, au calităţi comune. Cu sau fără nuntă, sunt perfecţi împreună. Nu se mai fac acte în zilele noastre. Îmi doresc foarte mult nepoţi, însă Mircea şi Carmen nu au timp deocamdată, pentru că muncesc foarte mult“, afirma Mariana Badea.

Mama lui Carmen a completat-o pe Mariana Badea: "Se potrivesc perfect: el e un pic mai zglobiu, ea e un pic mai calmă. Ca orice părinte îmi doresc să-i văd la altar, însă, deocamdată, pentru ei nu a venit ceasul. Îmi doresc, evident şi nepoţei.
Aş vrea să fie sănătoşi, inteligenţi şi să moştenească din calităţile părinţilor"
, a spus Cecilia Brumă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod