Carmen Brumă a devenit mamă: S-a născut Vasilică 2014!

Vedeta a adus pe lume, miercuri seară, un băiețel de nota 10, perfect sănătos, la Spitalul Regina Maria din Capitală. Ea a născut pe cale naturală.

Vedeta în vârstă de 37 de ani se afla în cea de-a 41-a săptămână de sarcină și a ținut să nască pe cale naturală, fără nicio intervenţie chirurgicală programată. Fiind o fire sportivă și rezistentă, logodnica lui Mircea Badea a preferat să apeleze la această cezariană doar dacă medicul ar fi decis că aceasta este singură soluţie pentru siguranța ei și a bebelușului, scrie wowbiz.ro.

Carmen a intrat în travaliu în cursul dimineţii, iar Mircea Badea nu a părăsit maternitatea.

Alături de el s-a aflat sora lui, Natalia, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, Mihai Gâdea, dar şi colegi de la Radio ZU, care au aşteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a băieţelului, pe care părinţii l-au numit în glumă, înainte de a se naşte, "Vasilică 2014", scrie Libertatea.

Proaspătul tătic e în culmea fericirii. El a stat mai bine de 10 ore la uşa sălii de naştere, aşteptând că băieţelul său să vină pe lume. Mircea Badea a postat și o fotografie pe Facebook, în care el și apropiații săi o încurajau pe iubita lui să nască mai repede.

"Împingeee!!!", a scris Badea lângă imaginea amuzantă.

Pe 11 mai, vedeta a scris pe pagina sa de Facebook că se simte bine și că nu a sosit încă momentul nașterii. "41 de săptămâni. Vasilică 2014 rezistă!!!", este mesajul postat de Carmen.

În timp ce Carmen Brumă se afla în sala de nașteri, în fața clinicii și-a făcut apariția și Connect-R, cu fetița sa, îmbrăcată într-un costum de ursuleț, pentru un control de rutină.

Micuța Maya s-a născut în aceeași maternitate, iar tatăl ei a adus-o la un control de rutină, scrie wowbiz.ro.

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod