Camelia Şucu a plâns la nunta fiicei sale - VIDEO

Milionara a fost copleșită de emoții, sâmbătă, la cununia religioasă a fiicei sale, Cristina.

Milionara a fost copleșită de emoții, sâmbătă, la cununia religioasă a fiicei sale, Cristina.

Fata Cameliei Șucu şi Vlad Alexandru Ciocârlan au devenit oficial soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Mireasa a fost foarte emoţionată, dar a rezistat şi nu a vărsat nici măcar o lacrimă. Ea a cerut însă un pahar de apă pentru că a fost foarte cald la ora oficierii ceremoniei religioase şi a simţit nevoia să se hidrateze.

Socrul Dan Şucu a fost primul care a văzut mireasa, după ce a intrat în camera în care Cristina se pregătea, relatează stirileprotv.ro.

La Palatul Snagov, sub un altar împrejmuit de trandafiri, Cristina a purtat o rochie ivoire, creată de Vera Wang, cu trenă mare, trandafiri aplicati şi voal lung. Vlad a avut un costum extrem de elegant, negru, cu papion alb.

Soacra mică nu a fost la fel de puternică şi a plâns puţin atunci când şi-a văzut fiica pentru prima oară în rochie de mireasă.

"Am plâns un mic, dar nu mi-am stricat machiajul. Cred că şi ei au fost la fel de emoţionaţi ca şi mine, dar m-am bucurat să văd cât de fericiţi erau. Sunt tineri şi frumoşi, merită să fie fericiţi", a spus Camelia Şucu.

Femeia de afaceri a dezvăluit câteva detalii de la nunta fiicei sale. Fiica sa cea mică s-a ocupat de organizarea petrecerii şi a fost în acelaşi timp şi domnişoară de onoare.

"A zis că a fost foarte greu, responsabilitatea a fost mai mare pentru că a fost vorba despre cineva din familie", a precizat Camelia.

Soacra mică a declarat că petrecerea nu este extravagantă. "Este un eveniment în familie, cu mulţi prieteni. Nu vor fi mai mult de 330 de invitaţi", a mai spus ea.

Soacra mică a fost curioasă să vadă ce surpriză au pregătit mirii pentru valsul care va deschide petrecerea. Cristina şi soţul ei au repetat de zor, dar au făcut-o în secret, pentru că nu au vrut ca nimeni să ştie ce coregrafie şi ce melodie au ales. "Nici nu ştiu pe ce melodie vor dansa. Au exersat câteva săptămâni bune, dar va fi o surpriză", a spus Camelia Şucu.

Cristina Şucu şi-a dorit foarte mult ca buchetul de mireasă să fie făcut din bujori roz. Sora ei mai mică i-a spus însă că aceste flori nu se mai găsesc în această perioadă a anului, aşa că va fi nevoită să aibă un altfel de buchet. Mireasa a rămas surprinsă când a văzut că de fapt sora ei a făcut rost de bujori, iar buchetul este exact aşa cum a visat, relatează cancan.ro.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod