Burtică de vedetă: Cum arată acum Megan Fox, însărcinată în 6 luni

Megan Fox are o burtică de toată frumusețea și pare să suporte foarte bine sarcina, ajutată de grijuliul ei soț, Brian Austin Green, care o răsfață tot timpul. Duminică, cei doi au fost fotografiați în Hawaii, unde au aniversat doi ani de căsnicie.

Megan Fox are o burtică de toată frumusețea și pare să suporte foarte bine sarcina, ajutată de grijuliul ei soț, Brian Austin Green, care o răsfață tot timpul. Duminică, cei doi au fost fotografiați în Hawaii, unde au aniversat doi ani de căsnicie.

Megan (26 de ani) și Brian Austin Green (38 de ani) s-au căsătorit în iunie 2010 în Hawaii, iar cuplul a dorit să sărbătorească momentul chiar acolo unde și-au unit destinele. Mai multe fotografii realizate de paparazzi și postate pe site-ul megan-fox.com i-au susprins în ipostaze tandre, iar burtica actriței iese în evidență.

Potrivit revistei Star, citată de cotidianul britanic Daily Mail, Megan Fox va naște o fetiță, la sfârșitul lunii septembrie sau cel mai târziu în prima săptămână din octombrie.
Vestea că vedeta este însărcinată cu primul ei copil a devenit publică în luna martie, dar, la început, cuplul nu a confirmat informația. În următoarele două luni, imaginile surprinse de fotoreporteri au elucidat misterul, sarcina fiind tot mai evidentă.

Deşi cei doi actori sunt căsătoriţi de doi ani, sarcina actriţei în vârstă de 25 de ani a reprezentat o surpriză. Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004 și s-au logodit în 2006, dar la începutul anului 2009 s-au despărţit. Ei și-au unit destinele un an mai târziu.

După ce s-a căsătorit în 2010, Megan Fox a devenit mama adoptivă a lui Kassius, fiul în vârstă de 10 ani pe care Brian Austin Green îl are din prima lui căsnicie, cu Vanessa Marcil. "Ea l-a crescut pe Kassius timp de mai mulți ani, iar acum va avea experiența de a fi mama unei fetițe. Evident, Megan și Brian ar fi fericiți cu un copil sănătos, dar sunt încântați că micul Kassius va avea o soră", a declarat o sursă din anturajul celor doi actori.

Megan Fox va face parte din distribuția unui nou film, intitulat "Swindle", dar deocamdată scenariul încă este în lucru, iar filmările nu vor debuta mai devreme de anul viitor, astfel că ea se va putea dedica creșterii copilului. "Megan s-a maturizat mult în ultimii doi ani. Înainte, se concentra doar asupra carierei sale, dar acum viaţa de familie a trecut pe primul plan", a mai spus sursa citată de Star magazine.

Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria "Transformers". Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că "este un adevărat coşmar să lucrezi cu el", notează agenția Mediafax.

Brian Austin Green a preferat să apară într-o serie de producţii independente şi de televiziune după încheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", în anul 2000.

Foto: megan-fox.com

27 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod