Bunica Mioara Roman despre nepoata ei: "Este perfectă. Sunt foarte fericită"

Imediat după ce vedeta a devenit mămică, mama Oanei a venit la spital, nerăbdătoare să-şi cunoască nepoţica.

Oana Roman este, începând de vineri de la prânz, mama unei fetiţe pe nume Maria Isabela. cele două sunt în stare excelentă.

Imediat după ce Oana a născut, la spital au sosit mama ei, Mioara Roman, şi sora sa, Catinca, însoţită de fiica ei, Calina.

Mioara Roman a fost nerăbdătoare să-şi cunoască nepoţica. "Este perfectă, este un copil foarte reuşit şi foarte frumos. Are 2,300 kilograme şi 45 de centimetri. Acum doarme. Este trandafirie, roz, este un copil foarte frumos.

Sunt foarte fericită ...", a declarat ea pentru ziarul Libertatea.

Medicii spun că micuţa Maria Isabela este sănătoasă, iar mama şi bebeluşul vor mai petrece câteva zile în spital. "Nou-născutul este în stare bună cu adaptare post-natală favorabilă. Este alimentat natural și va fi urmărit pe secția de neonatologie în urmatoarele zile. De asemenea, mama este într-o stare bună de sănătate, în acord cu intervenția la care a fost supusa", a declarat dr. Olga Dumitrescu, medic specialist Neonatologie în cadrul Spitalului Sanador.



Atât mama cât și copilul vor petrece următoarele zile într-o rezervă single și vor fi externate în cursul săptămânii viitoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod