Britney Spears vrea să se mărite la Graceland

Cântăreaţa americană intenţionează să se căsătorească cu iubitul ei, David Lucado, cu care are o relaţie de aproximativ un an, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Graceland, celebra reşedinţă în care au locuit Elvis Presley şi soţia sa, Priscilla.
Britney Spears s-a arătat foarte interesată de acea reşedinţă din Memphis - care este în prezent muzeu - întrucât artista, în vârstă de 32 de ani, doreşte să obţină cât mai multă publicitate pentru cea de-a treia căsătorie a ei, a declarat, marţi, o sursă citată de site-ul RadarOnline.

Deşi nu este încă logodită în mod oficial cu David Lucado, Britney Spears doreşte foarte mult să se căsătorească la Graceland, deoarece adoră acea reşedinţa şi, totodată, aceasta ar putea să îi aducă venituri considerabile, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Britney vrea să obţină cât mai multă atenţie, dar şi bani, pentru pozele de la cea de-a treia nuntă a ei, cel puţin la fel cât a obţinut la a doua căsătorie, şi de aceea intenţionează să o contacteze pe fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, pentru a-i cere permisiunea să se căsătorească la Graceland, în Memphis, Tennessee", a declarat aceeaşi sursă.

"Căsătoria ei în reşedinţa regretatului rege al rock and roll-ului, într-o elegantă ceremonie în stil sudist, ar genera cu siguranţă o serie de fotografii unice, pe care Britney intenţionează deja să le vândă pentru a apărea pe primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă", a adăugat aceeaşi sursă.

Graceland continuă să fie un reper important în istoria muzicală a Americii, întrucât a fost casa în care au trăit Elvis şi Priscilla Presley şi, totodată, locul în care superstarul american a murit în 1977 la vârsta de 42 de ani.
Totuşi, în ciuda faptului că Elvis adora acea proprietate, Graceland nu a fost cu adevărat "un cămin al dragostei", întrucât Priscilla a divorţat de soţul ei după şase ani de căsnicie, notează Mediafax.

Deşi Graceland nu a adus celebrului cuplu prea multă fericire în dragoste, acest detaliu nu pare să o descurajeze pe Britney Spears, care abia aşteaptă să înceapă pregătirile de nuntă.

"Ferma Graceland, devenită un obiectiv turistic, ar reprezenta nu doar un loc de nuntă spectaculos pentru Brit şi Dave, însă aşezarea sa geografică ar fi convenabilă şi pentru membrii celor două familii, care locuiesc în majoritatea lor în sudul Statelor Unite.
Dacă Lisa Marie, care controlează fondul ce administrează averea lui Elvis, îi va acorda permisiunea, Britney va începe să lucreze cu frenezie la planurile de nuntă"
, a spus aceeaşi sursă.

Artista americană a fost fotografiată recent purtând pe degetul inelar de la mâna stângă un inel din aur şi acest detaliu a generat o serie de speculaţii în presa internaţională, potrivit căreia vedeta s-ar fi logodit cu David Lucado.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore.

Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007.
Din această căsnicie, artista are doi fii - Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod