Bodo a devenit din nou tată

Solistul trupei Proconsul şi soţia lui, Loredana, au decis să înfieze doi frăţiori fără posibilităţi şi să-i crească cu toată dragostea.

Artistul recunoaşte că încearcă în continuare cu Loredana să aibă un copil pe cale naturală, însă acum se concentrează pe creşterea celor doi băieţei pe care au ales să-i ia acasă dintr-un centru de plasament.

"Am devenit tată din nou. Am luat acasă doi fraţi fără posibilităţi şi îi creştem noi, pentru că am vrut să le împărtăşim dragostea de la noi din casă. Le-am făcut camera lor, totul e legal şi foarte în regulă. Avem multă dragoste de oferit. Avem bonă, nu se poate cu doi fără bonă.

Au vârste diferite şi Loredana nu se poate descurcă singură", a povestit Bogdan Marin în emisiunea lui Cătălin Măruţă.



"Este senzaţional să fii tată. La noi e dragoste. Sunt de vârste diferite, însă diferenţa este foarte mică", a mai spus artistul în emisiunea "La Măruţă".



Ipostaza de tată nu este una străină pentru artist, acesta având din prima căsnicie un băiat de 24 de ani, care locuieşte în Statele Unite şi cu care artistul păstrează legătura pe internet, notează ziarul Click!.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod