Cara&the city! Top modelul britanic cucereste SUA!

Cara Delevingne dovedeste inca o data ca este cel mai “hot” model din oras, in campania de primavara-vara a brand-ului american DKNY. Topmodelul care defileaza in toate show-urile Burberry si este totodata imaginea parfumului Body Tender, pozeaza cu o atitudine nonsalanta, urcata pe celebrele taxi-uri New York-eze, printre cladirile colorate din Times Square! Alaturi de ea se afla Jourdan Dunn (un alt model lansat de casa de moda britanica care se bucura de o popularitate in crestere), Eliza Cummings, Dylan Rieder si rapper-ul A$AP Rocky.
Fotografiata de Mikael Jansson, campania de primavara-vara DKNY se remarca printr-o infuzie de culori indraznete si outfit-uri “sporty-chic” ce amintesc de tinutele lui Carrie Bradshaw, din serialul “Sex and the City”. Rochii feminine cu croiala clos au fost mixate cu piese urbane, precum jachete parka, blazere minimaliste, trench-uri si boyfriend-jeans cu petice sau piese sporty: body-uri, pantaloni stramti de jogging si hanorace.

Lansata la finalul anului trecut cu ocazia aniversarii a 25 de ani a brand-ului, colectia (disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) aminteste de stilul anilor  ’80 si ’90, avand insa un twist contemporan! Piese vestimentare tineresti si edgy au fost combinate in outfituri effortless-chic cu o latura feminina si flirty! Campania pune in valoare si linia de accesorii a brand-ului: genti cu logo-uri vizibile, sepci de baseball, ghete si sandale sport care dinamizeaza colectia!   

In ultimele zile, Cara a fost pe prima pagina a tuturor ziarelor din cauza "presupusei" relatii cu actrita americana Michelle Rodriguez, in varsta de 35 de ani cu care s-a afisat la "after-party-ul" de la Elle Style Awards.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod