Bobby Brown: "Nu pot să o deconectez pe Bobbi Kristina. Dumnezeu o va salva"

Rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit cărora Bobbi Kristina Brown, fiica lui şi a regretatei cântăreţe Whitney Houston, ar fi fost deconectată de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale, întrucât crede că Dumnezeu va face un miracol şi îi va salva fiica.

Această idee nu este însă împărtăşită şi de medicii americani, care i-au spus că situaţia medicală a lui Bobbi Kristina nu se va ameliora, iar deconectarea de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale ar fi decizia cea mai potrivită, informează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

Însă Bobby Brown şi familia Houston, care au credinţe religioase profund înrădăcinate, cred că medicii americani nu au luat în calcul miracolele făcute de Dumnezeu, iar cele două familii au asistat în trecut la astfel de "miracole".

Bobby Brown spune că un membru al familiei sale a reuşit să revină la viaţă după ce a petrecut opt zile într-o comă profundă.

Între timp, membrii celor două familii, Brown şi Houston, s-au adunat la spitalul din Atlanta unde este internată Bobbi Kristina, pentru a participa la sesiuni de rugăciuni alături de patul acesteia.

Potrivit TMZ.com, starea medicală a lui Bobbi Kristina a rămas neschimbată încă de luni dimineaţă. Funcţiile ei cerebrale se află la un nivel minimal şi de atunci nu s-a produs nicio ameliorare.
Atunci când fiica lui a fost transferată la Emory University Hospital din Atlanta, marţi, Bobbi Brown spera că medicii din acest spital, care deţine unul dintre cele mai performante secţii de neurologie din Statele Unite, vor putea să facă mai mult pentru fiica lui, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod