Bobby Brown: "Nu pot să o deconectez pe Bobbi Kristina. Dumnezeu o va salva"

Bobbi Kristina Brown nu a putut suporta despărțirea de mama sa


Joi seară, în presa americană au apărut mai multe zvonuri potrivit Bobbi Kristina a fost deja deconectată de la aparatele de întreţinere a funcţiilor vitale, însă membrii familiei sale au spus că acele informaţii sunt false, relatează Mediafax. Alte surse au declarat pentru TMZ.com că decizia se află în mâinile lui Bobby Brown, dar rapperul a refuzat să ia o decizie joi, ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani, preferând să o amâne până în weekend.

Bunica tinerei, Cissy Houston - mama cântăreţei Whitney Houston - nu a ajuns încă la spitalul din Atlanta, iar Bobby Brown vrea să îi ofere lui Cissy suficient timp pentru a veni să îşi vadă nepoata spitalizată.

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă încă de sâmbătă, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanşare a unor inflamaţii la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod