Bobby Brown, nedorit la înmormântare

Fostul soț al lui Whitney e dezamăgit că unii membri ai familiei vedetei nu vor să-l vadă la funeralii.
Bobby Brown este "extrem de dezamăgit" după ce i s-a spus că mai mulți membri ai familiei Houston nu vor ca el să fie prezent sâmbătă la înmormântarea fostei sale soții, anunță site-ul tmz.com.

Surse din anturajul lui Bobby au povestit pentru tabloidul online că rudele lui Whitney i-au transmis să nu vină la înmormântare. Totuși, el nu a fost anunțat oficial despre statutul său - dacă e acceptat la funeralii sau nu.

Potrivit TMZ, Bobby vrea să vină sâmbătă la înmormântare și să o susțină pe fiica sa, Bobbi Kristina, dar nu a decis încă ce va face.
El speră că familia Houston va reuși să treacă peste conflictele din trecut și să-i permită să fie prezent la funeraliile fostei sale soții.

Pe de altă parte, el nu a reușit încă să-și vadă fiica după moartea lui Whitney, și crede că familia Houston încearcă să-l țină la distanță de Bobbi Kristina, relevă TMZ. Surse din anturajul lui Bobby Brown susțin că el nu a reușit să ia legătura cu fata sa, de la sosirea lui în Los Angeles, duminică noapte, deși a dat mai multe telefoane și a încercat să afle unde se află aceasta după ce a fost externată din spital.
Potrivit TMZ, familia a dus-o pe tânăra în vârstă de 18 ani într-o casă din Los Angeles.

Bobby este furios și frustrat, pentru că a plecat la Los Angeles doar ca să-și vadă fiica, după ce a aflat că aceasta a fost internată în spital de două ori, sâmbătă și duminică. El e convins că Cissy Houston, fosta lui soacră, l-a urât întotdeauna și îi blochează accesul la fiica lui, au relatat sursele citate de TMZ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod