Bilete la David Guetta până azi, la ora 14.00

de Nicoleta Tarantus, 15 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Bilete la David Guetta până azi, la ora 14.00
S-a prelungit perioada de achiziţionare a biletelor la preţul de 110 lei până azi, 15 octombrie, la ora 14. Participanţii la David Guetta intră gratuit la afterparty, pe baza unor brăţări distribuite de cei de la Kristal Glam Club, la ieşirea de la concertul David Guetta de la Romexpo. Cei care nu au brăţări vor plăti 20 de lei, dacă intră în club până la miezul nopţii, şi 40 de lei după.


Patrick Bodmer and Philipp Jung, aka M.A.N.D.Y., sunt cunoscuţi ca DJ, dar atunci când au timp lucrează şi la numeroase remix-uri. Combină cu talent stiluri diferite şi se ocupă de remixuri pentru numeroşi artisti pe val, cum ar fi: Roxy Music, The Sugababes, The Knife, Royksopp, Tiefschwarz sau Rex The Dog.

Alături de alţi doi prieteni, Arno şi Walter (Booka Shade, pe care iubitorii genului şi-i amintesc de la petrecerile electronice ale Festivalului Peninsula) şi de DJ T s-au hotărât să-şi facă şi propriul label: Get Physical Records.
 
Biletele pentru David Guetta pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe www.eventim.ro.
Preţul unui bilet este de 110 lei până în data de 15 octombrie, la ora 14, iar la Romexpo un tichet va costa 135 de lei şi poate fi achiziţionat începând cu ora15. Biletul asigură accesul în incinta Romexpo o singură dată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod