Bilete gratuite la concertul Whitesnake & Def Leppard pentru donatorii de sange

Facebook Twitter Comenteaza
Donatorii de sange au posibilitatea de a castiga unul din cele 100 de bilete gratuite la concertul Whitesnake si Def Leppard din 8 iulie, puse la dispozitie de Fun Time Production, pe baza certificatului eliberat de Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, care atesta donarea de sange in perioada 9 - 22 iunie.

Primii 100 de donatori care se vor prezenta in perioada 23 - 29 iunie, cu certificatul de donator, la Hard Rock Cafe, vor putea intra in posesia unui bilet la concertul Whitesnake si Def Leppard.
Concertul va avea loc marti, 8 iulie, la Romexpo, parcarea B, iar in deschidere va canta formatia Iris.

Biletele au preturi cuprinse intre 55 si 250 Ron si se gasesc la magazinele Diverta, magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, prin Eventim, in retelele Germanos si Carrefour Voiaj si online la www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro.

Decizia Fun Time Production de a oferi bilete gratuite donatorilor de sange vine in sprijinul initiativei Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti, care, in perioada 27 - 30 mai, a organizat o campanie de donare de sange, desfasurata in incinta Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod