Beyonce şi-a lansat al cincilea album

Cântăreaţa americană şi-a lansat cel de-al cincilea album al său, care cuprinde 14 piese noi şi 17 videoclipuri, într-un mod neaşteptat şi neanunţat - direct pe iTunes.
"Surpriză!", a scris cântăreaţa în vârsta de 32 de ani într-un comunicat de presă, menţionând că era "plictisită" de lansările făcute în mod tradiţional, informează BBC, citat de Mediafax.

Această lansare spontană înseamnă "sunt capabilă să vorbesc direct cu fanii mei", a mai spus cântăreaţa.

De asemenea, această lansare este unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel din ultimii ani care nu au fost anunţate înainte.

Multe albume sunt anunţate încă din stadiul de producţie sau distribuţie. Potrivit Billboard, albumul lui Beyonce se găseşte exclusiv pe iTunes timp de o săptămână, iar albumele în format clasic nu sunt aşteptate până pe 21 decembrie.

Beyonce a urmat exemplul lui David Bowie, care, în ianuarie, şi-a anunţat revenirea, prin lansarea neanunţată a unui single.

Proiectul lui Beyonce este realizat la o scară mai înaltă, fiecare piesă de pe album fiind însoţită de un videoclip.

Cântăreaţa a spus că s-a simţit înspirată din amintirile pe care le avea de la premiera videoclipului "Thriller" al lui Michael Jackson din 1983. "Mi-a lipsit această experienţă captivantă", a spus aceasta. "Acum oamenii doar ascultă câteva secunde din piesă pe iPod-urile lor şi nu se bucură de întreaga experienţă. Este vorba despre single şi publicitatea exagerată. Vreau ca nimeni să nu primească mesajul în timp ce albumul se pregăteşte", a spus cântăreaţa.

În comunicatul de presă, cântăreaţa a vorbit despre decizia ei de a crea ceea ce ea numeşte un "album vizual". "Eu văd muzică. Este mai mult decât ceea ce aud", a spus aceasta. "Când sunt conectată la ceva, văd imediat o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o emoţie, o amintire din copilăria mea, gânduri despre viaţă, visurile sau fanteziile mele. Şi toate sunt conectate la muzică", a spus Beyonce, potrivit dailymail.co.uk.

Acest "album vizual" include apariţii ale soţului ei Jay-Z, fostele sale colege de trupă Kelly Rowland şi Michelle Williams, precum şi Frank Ocean, Pharrell Williams, Justin Timberlake, Drake şi chiar fiica sa, Blue Ivy, informează Mediafax.

De asemenea, albumul cuprinde campanii publicitare, apariţii televizate şi reprezentaţiile la show-urile de premiere.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod