Nunţile anului 2013 în România. Află cine a mers la altar!

Anul 2013 nu a fost unul la fel de plin ca anul 2012, existând însă multe cupluri celebre care au ales să-şi oficieze relaţiile.
1 din 7

Bianca şi Victor Slav, nunta anului

Cel mai important eveniment monden al acestui an a fost, de departe, nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Cei doi s-au căsătorit în toamnă, însă în presă au apărut deja informaţii potrivit cărora Bianca şi Victor ar urma să divorţeze anul viitor.
21 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirela pe 21 Dec 2013, 18:20
    "Bianca şi Victor Slav, nunta anului"

    "Importanta "pentru cine???.....Cea mai mediatizata, poate. Nu ne mai bagati pe gat subiecte din acestea. In final , dauneaza! Daca media, de toate felurile , promoveaza astfel de subiecte, de ce se mai mira de numarul alarmant de crescut al mamelor minore, ca sa nu zic"sub 14-15 ani",al tinerilor care renunta la meserii ca IT(chiar una din putinele directii cu mare cerere) pentru a cersi, cu 3 BMV -uri in parcare....Tot aratam cu degetul:scoala la parinti, parintii la scoala TV -ul catre toti ceilalti, si , concret nu face nici unul nimic.Adica sa promoveze o alternativa.Gustul si educatia se face cu pasi mici, dar, absenta lor dauneaza atat celor in cauza cat si celor din jur.E ca raia sau paduchii.E adevarat, traiesc unii si cu paduchi, dar cum???? Si se iau!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod