Beyonce, costumată în iepuraș

Cântăreaţa americană le-a împărtăşit fanilor de pe reţeaua de socializare Tumblr vestimentaţia pe care a purtat-o de Haloween, postând o fotografie în care apare costumată în iepurele din "Alice în ţara minunilor".

În cea mai recentă fotografie încărcată pe profilul ei Tumblr, Beyonce este îmbrăcată şi accesorizată ca faimosul iepure aflat mereu în întârziere din "Alice în ţara minunilor", scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Artista de 31 de ani apare îmbrăcată cu un sacou de culoare bleumarin închis cu butoni aurii, o cămaşă albă încheiată până la gât şi un papion argintiu. Urechile de iepuraş care îi întregesc costumul sunt albe, căptuşite cu material de culoare roz.

Beyonce şi-a completat ţinuta cu o pereche de ochelari rotunzi cu ramă roşie şi cu un ceas de buzunar auriu ataşat de sacou cu un lanţ de asemenea auriu, relatează ziarul citat de Mediafax.



Printre fotografiile publicate recent de soţia rapperului american Jay-Z se numără şi câteva în care îşi arată în faţa camerei o pereche de colţi dintr-un material asemănător diamantului, împreună cu un set de cercei rotunzi cu numele lui Barack Obama, în semn de sprijin faţă de acesta în perioada campaniei pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod