Ben McKenzie, pustiul care aproape l-a omorat pe Al Pacino

Facebook Twitter Comenteaza
Ben McKenzie, pustiul care aproape l-a omorat pe Al Pacino

Ben McKenzie, tanarul tulburat din serialul "Rebel an California", pe care telespectatorii il pot vedea la Pro Cinema in fiecare duminica de la ora 19.00, era cat pe ce sa-l omoare pe Al Pacino.

McKenzie, care trebuia sa faca o cascadorie cu motocicleta la filmarile peliculei "88 de minute", a tremurat de frica atunci cand a vazut ca nu poate stapani motocicleta, in timp ce se indrepta cu viteza spre Pacino, in fata caruia trebuia sa franeze brusc.

"A trebuit sa invat sa merg cu motocicleta si eram absolut convins ca o s-o dau in bara, iar in loc sa franez, voi accelera an fata lui Pacino", marturiseste McKenzie, care a avut si cosmaruri, imaginandu-se criminalul lui Pacino.

Pentru ca incepatorul motociclist devenea din ce in ce mai nervos cu fiecare dubla filmata, pana si Pacino a inceput sa aiba emotii, motiv pentru care si-a chemat dublura sa-i tina locul.

"Mi-era teama ca lumea ma va arata mereu cu degetul pe strada.
Toata lumea ma va cunoaste ca pustiul din serialul acela, care l-a omorat pe unul dintre cei mai mari actori din lume", mai spune McKenzie.

Cu toate ca era foarte nervos, Ben a reusit sa-si controleze atat emotiile, cat si motorul, reusind sa scape de cosmarul ca va deveni asasinul unuia dintre cele mai mari staruri americane.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod