Patrice - concert in Parcul Carol

Facebook Twitter Comenteaza
Au mai ramas cateva zile pana la maratonul reggae al verii: pe 23 iunie, sound-ul cu origini jamaicane preia controlul la Arenele Romane. In continuarea turneului sau european, Patrice ajunge la Bucuresti pentru a-si promova ultimul album, "Free Patriation". Warm-up: DJ Bully.

Considerat revelatia reggae/soul a ultimilor ani in Franta si Germania, cu hituri precum "Soulstorm", "Everyday Good" si "Up in My Room", Patrice promite luni un show interesant. Alaturi de o trupa de sase muzicieni, el va canta atat piese de pe noul sau album, lansat in Romania la inceputul acestei luni si distribuit de Universal Music, cat si piesele mai vechi.

Accesul vizitatorilor in incinta stadionului Arenele Romane se face incepand cu ora 19:00.
Va face atmosfera DJ Bully, cunoscut pentru mixajul stilurilor diferite de la smooth funk breaks si oldschool hiphop pana la breakbeat si drumandbass. In prezent, el organizeaza, in clubul din Bucuresti, Expirat, petrecerea saptamanala "Hai Karate – Battle Of The Breaks", unde are ca invitati DJ de muzica underground si producatori care promoveaza stiluri muzicale precum reggae, bigbeat, funkbreaks, breakbeat, drumandbass, dubstep.

Biletele se mai pot cumpara prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro, la pretul de 75 RON, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod