Ashley Judd divorţează

Actriţa americană s-a despărţit de soţul ei, pilotul de curse scoţian Dario Franchitti, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 11 ani.
Ashley, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 39 de ani, care concurează în circuitul profesionist Indianapolis 500, s-au căsătorit în anul 2001, însă nu au copii, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

"Am decis de comun acord să punem capăt căsniciei noastre. Vom rămâne pentru totdeauna o familie şi vom continua să preţuim relaţia noastră, care a avut la bază o iubire specială, integritate şi respect", a precizat purtătorul de cuvânt al cuplului pentru revista People, într-o declaraţie dată publicităţii în cursul zilei de marţi.

Motivele care au dus la destrămarea cuplului nu au fost dezvăluite.

Ashley Judd, fiica interpretei de muzică country Naomi Judd, s-a remarcat într-o serie de producţii hollywoodiene bine primite de public, precum "Ruby in Paradise", "Sărutul care ucide/ Kiss the Girls", "Evadata/ Double Jeopardy", "Acasă, în inima mea/ Where the Heart Is" şi "Crimă de înaltă trădare/ High Crimes".

În ultimii ani, actriţa americană s-a implicat în multe acţiuni de caritate, colaborând cu fundaţiile care sprijină bolnavii de SIDA şi copiii de vârste fragede suferind de diverse afecţiuni, notează Mediafax.

Dario Franchitti a câştigat de trei ori circuitul Indianapolis 500, dar a concurat şi în NASCAR şi în circuitul american "Le Mans".

El şi Ashley Judd s-au căsătorit în Scoţia în decembrie 2001, după o logodnă care a durat doi ani.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod