"Asa-s prietenii", cel mai nou videoclip al formatiei Hi-Q

Facebook Twitter Comenteaza


Membrii trupei Hi-Q lanseaza cel mai nou videoclip, "Asa-s prietenii", dar si primul realizat in noua formula, care o include pe Anya.

Regizat de Iulian Moga, videoclipul a fost filmat in urma cu o luna, la Valenii de Munte, si reprezinta debutul pe sticla al Anyei: "A fost o experienta de neuitat, pe care abia astept sa o repetam si pentru restul hit-urilor trupei.", a declarat Anya, noua membra Hi-Q.

Videoclipul a fost filmat in mare parte in autobuzul care purta echipa echipa de filmare si membrii trupei de la Bucuresti pana la Valenii de Munte, este cu si despre prieteni, despre acei oameni, cu "bune si rele" care ne sunt alaturi pe tot parcursul vietii. Tema videoclipului, autobuzul, care, de fapt, este o metafora a incursiunii prin viata, subliniaza importanta prieteniei, prezente in toate etapele vietii. Dupa cum declara Florin Grozea, piesa este una de suflet.

Muzica celui mai recent single este semnata de Silviu Paduraru, textul, de Florin Grozea si Dj Star, viitorul hit fiind inregistrat impreuna cu fanfara "Blue Band". "Asa-s prietenii" este difuzat de principalele posturi de televiziune de profil din Romania. Formatia, care a implinit deja 10 ani, dedica publicului cel mai recent album din cariera, "De 10 ani va multumim!".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod