Alain Delon la Pro Cinema, in iunie

Facebook Twitter Comenteaza
Alain Delon la Pro Cinema, in iunie

In fiecare vineri a lunii iunie, la "Filmul de 10", telespectatorii Pro Cinema vor avea intalnire cu Alain Delon, actor decorat cu "Legiunea de onoare", cea mai importanta distinctie franceza, pentru intreaga sa activitate.

A fost, pe rand, Rocco Parondi, in "Rocco si fratii sai", a dat viata personajului Don Diego, din "Zorro", iar telespectatorii si criticii nu au putut sa nu-l remarce pe Tancredi Falconeri, din "Ghepardul". Alain Delon, cel care a interpretat toate aceste roluri, s-a impus de-a lungul timpului ca unul dintre cei mai importanti actori ai cinematografiei franceze, dar si a celei mondiale.

Delon, considerat de multi versiunea masculina a lui Brigitte Bardot, este si scenarist si interpretul rolului lui Eugene Grindel in filmul de actiune "Nu deranjati politistul care doarme" ("Ne reveillez pas un flic qui dort"), pe care telespectaorii Pro Cinema il pot urmari vineri, 6 iunie.

Pe 13 iunie, Delon jura "Pe cuvant de politist" ("Parole de flic") ca se va razbuna pe cei care i-au ucis sotia si fiica, in acest thriller cu spectaculoase scene de actiune.

Pe 20 iunie, Alain Delon pune la cale "Afacerea Pigot" ("Pour la peux d'un flic"), intr-o comedie cu accente de thriller, la care semneaza si regia.
Partenera lui Delon in aceasta pelicula este Anne Parrillaud, actrita castigatoare a premiului Cesar pentru rolul din "Nikita".

Filmul care incheie incursiunea in filmografia lui Alain Delon si care va putea fi vizionat vineri, 27 iunie, de la ora 22.00, este "Alibi pentru un prieten" ("Mort d'un pourri"), in care Delon ii are alaturi pe Ornella Muti, dar si pe Klaus Kinski.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod