Arabii şi ruşii o iubesc pe Anda Adam

La doar trei luni de la premiera în România a noului ei clip, pAnda mAdam, artista e difuzată de cele mai importante radiouri internaţionale.

La doar trei luni de la premiera în România a noului ei clip, pAnda mAdam, artista e difuzată de cele mai importante radiouri internaţionale.

După ce a ajuns pe primele locuri în Turcia şi Ucraina, artista se bucură acum de un succes aproape nesperat în Rusia şi Liban. “pAnda mAdam” este una din cele  mai cerute piese la radiourile NRJ, cu un succes mai mare chiar şi decât Katy Perry, Enrique Iglesias sau Flo Rida.

Hitul româncei se aude peste tot, în cluburile din Beirut, dar şi în aer liber, în Piaţa Roşie din Moscova. Se pare că un mare merit l-a avut şi clipul solistei, unul din cele mai elaborate în ultimii ani.

Filmat în mai multe ţări, cu personaje reprezentative pentru toate continentele şi rasele de pe pamant, clipul conţine un mesaj de toleranţă globală. “Panda este simbolul comuniunii tuturor raselor de pe Pământ: este şi alb, şi negru, şi are ochi asiatici”, declară solista.

Piesa Andei Adam a intrat, de altfel, şi în playlis-turile radiourilor din Franţa şi Tunisia, urcând încet, dar sigur, în clasamentele muzicale. Artista se pregăteşte acum pentru o nouă premieră. Foarte curând va fi lansat videoclipul pe care l-a filmat în Portugalia pentru piesa „Can You Feel Love”, compoziţie proprie, pe care a înregistrat-o cu celebrul DJ portughez Kourosh Tazmini.

Piesa este licenţiată de cea mai mare casa de discuri din Portugalia, Vidisco, şi se bucură deja de succes şi în America Latină.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod